6906893588 Αριδαία, Πέλλας zacharakis79@gmail.com
hero imagebanner imagebanner image
 
     
     
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΘΕΟΧΑΡΙΑ 
Ξύλινες Κατοικίες Αριδαία Πέλλα Πανελλαδικά - Ειδικές Ξύλινες Κατασκευές


Η επιχείρησή μας “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΘΕΟΧΑΡΙΑ” η οποία βρίσκεται στην Πέλλα και πιο συγκεκριμένα στην Αριδαία, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή ξύλινων κατοικιών καθώς και με ειδικές ξύλινες κατασκευές σε όλη την Πέλλα αλλά και πανελλαδικά.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να δημιουργήσουμε το σχέδιο της ξύλινης κατοικίας που επιθυμείτε και να φροντίσουμε ακόμα και για την πιο μικρή λεπτομέρεια. Σας προσφέρουμε ξύλινες κατοικίες που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα, την αδιαπραγμάτευτη λειτουργικότητα αλλά και για την μοναδική αισθητική τους.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Χρησιμοποιώντας την καλύτερη & ποιοτικότερη ξυλεία

μπορούμε να κατασκευάσουμε από οικονομικές ξύλινες κατοικίες μέχρι πολυτελή σαλέ και σπίτια κήπου τα οποία χαρακτηρίζονται για την υψηλή αντοχή τους, την αντισεισμικότητα, τη θερμοηχομόνωση και τους άριστους δείκτες πυρασφάλειας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να συζητήσει μαζί σας και να καταλήξετε στο ιδανικό σχέδιο για την ξύλινη κατοικία ή την ειδική ξύλινη κατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Παράλληλα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις ξυλουργικές κατασκευές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας ειδικές ξύλινες κατασκευές, ξύλινα κιόσκια, πέργκολες, πάρκα και παιδικές χαρές. 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΑΣ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ
 

Σχεδιασμό και κατασκευή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας

 

Ποιότητα και αξιοπιστία

 
 
Άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα

 

Αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες

 

Πλήρως πιστοποιημένη εργασία και υποστήριξη

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
που δραστηριοποιούμαστε στις κατασκευές ξύλινων κατοικιών και στις ξυλουργικές κατασκευές, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Πέλλα και σε όλη την Ελλάδα. Έργα που ξεχωρίζουν για την αντοχή τους στο χρόνο αλλά και την κομψή αισθητική τους.
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι αφενός να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας την κατοικία που πάντα ονειρευόταν και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να προτείνουμε πάντα τις πιο σύγχρονες και συμφέρουσες για εσάς λύσεις.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
  Επικοινωνήστε μαζί μας

 για οποιαδήποτε απορία ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Πέλλα αλλά και Πανελλαδικά.